Dobrodošli na spletnih straneh Eklektus.com.

 

Ljubiteljsko in pa predvsem zaradi energije, ki nam jo dajejo majhni lepotci, imamo v družini kar nekaj papagajev. Agapornise personate, eklektuse, rosa kakaduje, pritlikave are, pionitese. Večina jih je v zato zgrajeni ogrevani vrtni hišici z velikimi zunanjimi voljerami. Nekaj pa jih je v naši hiši, zaradi opazovanja navad, značilnosti, prehrane. Ravno tako tudi pri nas izvaljeni mladiči, ki jih ročno hranimo in so popolnoma socializirani in udomačeni.

Stran je namenjena vsem ljubiteljem papig, kot tudi vzrediteljem, ki se zavedajo enkratne pojavnosti teh čudovitih bitij. Na naslednjih straneh bomo poskušali podati nekaj naših izkušenj z vzrejo, pogoji, ročnim hranjenjem, treningom, prehrano, navadami vrst, ki jih sami vzgajamo. Trudimo pa se, da stran obogatimo z veliko fotografij naših prijateljev, ter »dojenčkov«, ki pri nas doma prvič ugledajo luč sveta, Stran bo mesečno dopolnjevana z raznimi nasveti, zdravjem, pogoji za dobro počutje papig. Vse vrste, ki so podrobno predstavljene z našimi izkušnjami tudi vzgajamo.

Verjamemo, da se navdušenje za te čudovite živali poraja spontano. Zanesljivo pa drži – v vzajemnem življenju pernati prijatelji osrečujejo človeka.

Vedno smo pripravljeni na izmenjavo izkušenj, znanja, kot tudi navetov, ki nam lahko pomagajo pri razumevanju teh bitij, ki nam lahko vsak dan polepšajo dan. Veseli bomo vsakršne pohvale, želje, kot tudi kritike, ali mnenja, oz. izkušnje. Za več informacij so vam na voljo vsi naši podatki v menuju »o nas«.

Družina Sekardi

 

Novosti na strani

This database is empty.
There seems to be a slight problem with the database. We hope to get it working soon.

 

 

 

 

    © 2003 Robert Sekardi. Vse pravice pridržane. Oblikoval: Mitja Zupanec